HEERLIJK GRIEKS GENIETEN

OVER ONS

WIJ ZIJN MISTER PITA

ONS VERHAAL

Mister Pita is een familierestaurant met authentieke Griekse gerechten en dranken. Wat in 2016 begon als een klein familiebedrijf is snel uitgegroeid tot een succesvol restaurant: in 2018 IENS TOP WINNAAR.

We staan vooral bekend om de gezellige sfeer, onze goede service en gastvrijheid, en natuurlijk uitstekende kwaliteit uit de keuken.

Hier word je niet weggejaagd na het eten, maar maken we tijd voor een praatje met onze gasten. Kom dineren bij ons en maak er een gezellige Griekse avond van om nooit te vergeten!

HEERLIJK GRIEKS GENIETEN

Het team

Stephania

Stephania

Mister Pita is echt een familiebedrijf, het zal dan ook niet verrassen dat Stephania dezelfde passie deelt als haar vader. Haar gezelligheid binnen zorgt altijd voor en leuke sfeer en haar gasten staan voor haar voorop! Als vrouwelijke gezicht van Mister Pita zal ze over een tijdje het restaurant dan ook met trots helemaal overnemen, samen met haar broer.

Over ons wit

MENO

Meno, zoon van Wassilis en de toekomst van Mister Pita. Deze multitasker zet zich altijd in voor heel het restaurant, of hij zich nou in de keuken, achter de bar of bij de gasten bevind. Zijn gastvrijheid is buitengewoon en voor zijn familie staat hij altijd klaar, het zal dan ook niemand verbazen als hij samen met Stephania de zaak steeds succesvoller zal maken.

Over ons wit

WASSILIS

Wassilis Chrysikopoulos, de enige echte Mr Pita hemzelf, onze trotse bedrijfsleider, na 5 succesvolle zaken is hij Mister Pita in 2016 begonnen, en met succes. Wat begon als Pita zaakje hebben hij en zijn familie na 4 jaar laten uitbloeien tot een prachtig Grieks Restaurant. Oorspronkelijk uit Corfu waar zijn liefde voor Griekenland is begonnen heeft hij een stukje Griekenland in Nederland kunnen creëeren.

Niko

Niko

Heel ver kom je in een restaurant niet zonder lekker eten, en hier zorgt Nikos wel voor. Nikos is onze kok en grillmaster en zorgt dat uw gerechten zo mooi en smaakvol mogelijk op tafel komen te staan. Altijd in voor een gezellig praatje en een Mythos biertje kunnen we van geluk spreken met zo’n goede Chef!

PHOTO 2020 12 03 14 42 54

KEUKEN

In de keuken hebben we een ijzersterk team staan, van afwassers tot Chefs, deze mensen weten hun hoofd koel te houden in stress en chaos en zorgen dat uw eten op tijd op tafel staat en dat de presentatie er ook nog eens prachtig uitziet. Deze mensen laten u een heerlijk stukje Griekenland proeven.

BEDIENING

Onze gastvrijheid staat bij ons absoluut voorop, en de gezellige bediening zorgt hier altijd voor. De meiden van Mister Pita staan altijd voor hun gasten klaar en nog belangrijker, ze maken uw ervaring hier helemaal compleet!
IMG 4249
RestaurantGuru Certificate1 preview
winnaar 2018

IENS TOP WINNAAR 2018

A TRIPADVISOR COMPANY

Vanwege alle mooie recensies op IENS staan wij in de top 1000 beste restaurants in Nederland op nr 132. Uiteraard zijn wij er trots op dat wij dit hebben weten te bereiken! We zullen dan ook bezig blijven om de kwaliteit en service, die bij ons hoog in het vaandel staan, te blijven verbeteren.

Wij willen iedereen heel erg bedanken hiervoor!

HEERLIJK GRIEKS GENIETEN

Tafel reserveren

Bel ons dan op +31 (0)10 314 1151 of klik op de onderstaande button om een tafel te reserveren